Fylleinlägg:

Fan. Inte igen.

Kära anonyma debattörer...

Jag hatar er.

Ni tror att ni i och med den relativa anonymitet internet bereder eder kan fälla vilka kommentarer ni än vill. Ni tror att ni sätter er över de varelser eller händelser era kommentarer berör. Guess what? Det gör ni INTE L0l.

Jag har här två pinfärska exempel att beta av. En bekant körde nyligen ihjäl sig. Mycket tragiskt. Nå, tror ni då fan inte att jag, meddelst det mångtusenhövdade odjuret Netikka, fångar in följande kommentarer från Vasabladets hemsida? "Rattfyllerister borde sättas i koncentrationsläger", "Ditt klåp", och så vidare?

Vidare. Aftonhora... hrm, AFTONBLADET idag. Debatten rasar villt om hur det kommer att gå i sverige då de som drabbats av utbrändhet råkar ut för hårdare gallring. I typisk skvallertidningsstil har de ju skrapat ihop en livshistoria av en utbränd kvinna. Nå, tror ni då fan inte att någon wannabe-"jag-vet-bäst-för-jag-heter-dr.PIHL" - psykolog STARKT kritiserar hennes sjukdomstillstånd? Det absolut mysigaste var ju att den där satans man-horan i slutet av alltihop sade något i stil med: "Du har ditt människovärde, men jag arbetar, och det gör inte du, varför ditt MEDBORGARVÄRDE..."

Allvarligt talat. Vad FITTAN tror ni att ni är för människor?!

Kött är inte mat, det är djurplågeri

Jag har kommit på att jag är en fucking tråkig individ. Jag har ingen intressant klädstil. Jag har, bortsett från min lilla ovana att spotta plommonkärnor, ingen intressant hobby. Jag har ingen intressant politisk ideologi, ingen intressant NY religiös tro eller, vilket jag här ska komma till, ingen intressant kosthållning.

Japp, där kom det. Jag äter kött. Mycket, ofta och gärna. Ibland kan jag visst äta vegetariskt, med god min, dessutom. Inte tycker jag att jag är en sämre människa för det. Förutom då att jag enligt alla trendnissar av idag är fucking TRÅKIG.

Men se jag är inte bara det. Jag är dessutom ond.

Nu citerar jag rätt så fritt från en hemsida på internet: "Den veganska vägen är den enda vägen. Du behöver inte äta kött, och säger du att du inte kan sluta är du en djurplågande fegis."

På riktigt nu, människor. Vad är det med oss köttätare som gör ni vegetarianer så upprörda? Detta är inte kritik (för tro mig det kommer sedan) eller ens någon form av utpekande ironisering (sammaledes), utan detta är bara en enkel undran. Jag menar, JAG har aldrig frågat någon av er "Varför äter ni de där små plantorna, tänk på deras känslor" eller "Döda djur blir ju plantor sen" blaha blaha. Jag har levt helt lycklig, fullkomligt ovetande om att jag är en djurplågande tråkig fegis.


Nå, då all världens samlade media vill få mig att inse att den veganska vägen är den enda vägen, tänker jag nu kontra. Jag tänker, från och med nu, ENDAST äta kött. Jag litar, för att citera Harald, inte på mat som aldrig haft puls. Jag skiter fullständigt i ifall jag uppfattas som djurplågare eller liknande, sålänge jag får kött på min tallrik.
Vill någon komma och försöka vegetarianisera mig tänker jag, MYCKET högljutt, påstå att jag känner mig kränkt av detta för att därefter propagera för vänligare behandling av potatis.

Därefter ska jag äta mig fet och äcklig på kött. Rakt framför ögonen på den där grönsaksätaren.















Obs. Detta inlägg skrevs med MYCKET stor sarkasm-nivå. Jag hoppas att ingen tog personligen illa upp av detta, och att den väl dolda moralkakan inte gick alla förlorad. Tack.

På sommaren ska det vara kort-kort

Godkväll alla. Er lilla PaxY mår uttalat skit idag, varför inlägget kommer att bli kort. Kalla det en teaser för kommande längre inlägg.

Helgen. Malax tissar OY, som gullique sa. Lajvet Malatassaray var för min del helt otroligt lyckat - jag var ett med min roll, den goda magikern Alekse, och jag trivdes som fisken i vattnet. Sen blev jag magsjuk. Hoppas min magi-bota börjar funka snart igen. Jag har försökt nu ett par gånger utan resultat.

Nå. Det jag egentligen tänkte peta på lite var
detta. Varför gör inga politiker något åt detta problem? Jag höll ju på att sätta kaffet i vrångstrupen. Fy fan, tänk er, att sådär många blir fast där du bor!

Nu är det dags för mig att kasta upp lite. Godkväll på er.

Nu är det dags....

...För CS! Och ja, jag VET att jag just begick ett sjuhelvetiskt grammatik-fel. Stäm mig.

I brist på bättre inser jag nu att en omgång Counter-Strike och en Verigreippi-Kurko Longdrink ÄR något av det bästa man kan ta sig till en sådan här kväll.

Nåväl... Dags att fragga lite n00bs, 1337.