Sad Man Saddam

Så att, Saddam Hussein kommer att avrättas meddelst hängning vid halsen till dess att livet har flytt. Så intressant...

Finns här någon mer än jag som önskar gräva ner sig under en massa täcken och sjunga "lalalaaaa" högt och tondövt alltmedan världens undergång nalkas? För tro mig, snart kommer det att smälla REJÄLT i Mellanöstern.

Sure, Saddam var en bitch. Han har säkert förtjänat det där ganska rejält. Men på något sätt känns det fel... Jag vet inte. Det är nånting med att USA kom och blandade sig i leken som stör mig.

Men, när det händer, då smäller det rejält. Och då, ja, då finns det nog inte så mycket kvar av vår gamla, galna värld...

Sådär

Nu har  jag lämnat in ett par stora skolarbeten, och kan således pusta ut en aning. Bara för att sedan ta itu med andra uppgifter, bland annat teater, tidningsartiklar och dylikt. Det är mysigt att ha mycket att göra, verkligen.

Något som INTE är mysigt är trakasserier. Folk som håller på med sådant borde skjutas, typ. Varför kan ingen lämna någon annan ifred?

Trollgubben Ballsveitt och hans bravader

Japp. Någon gång kanske jag ger er sagan om trollgubben Ballsveitt. Coming soon in a blogg near you. Till dess tänker jag bara säga:

Orkah med skoljobb. Orkah med vitto ALLT. Jag är trött nu, satan i gatan, och jag vill SOVA! Nu tänker jag uppsöka Anna och vila min lekamen. Men, man måste väl visa att man lever...

15 minutes of fame and counting, bitches!