Feministiska framsteg

Jag tycker det är underbart att jämlikhetskampen går framåt. Varje dag vinner vi små segrar, inte sant? Se till exempel på det här, jag menar det är ju underbart! BRA att det läggs tid på så viktiga grejer! Det är ju så BRA att vi ÄNTLIGEN har en KVINNLIG herr Gårman. JÄVLIGT finemang att jämställdheten går framåt även där.

Ifall någån läser in sarkasm i detta inlägg läser ni rätt. Den där sista ordvitsen tillkom av en slump, så hata mig inte för den.

Suck my dick, gulis all over again

Med en tacksamhetens tanke riktad till de vänliga människor på medialinjen som vigde denna dag åt "tid för övningsuppgifter" skriver jag följande inlägg.

Hej, alla. Igår var det då gulnäbbsintagning. Eller nollning, eller vad det nu kallas i Svea rike.

Efter att vi flitiga studerande slutfört dagens studier, drog vi på oss den blåa halaren och drog ut på stan, för att dra i oss kopiösa mängder sprit och slutligen dra oss hemåt. Ett och annat uselt skämt drogs också under kvällens lopp, vill jag dra mig till minnes.

Kvällen kan kort och gott summeras på följande vis: Trots att Aftonbladet stundvis vill få läsarna att tro att "nollningarna" är fruktansvärt förnedrande var denna upplaga i alla fall kul. Såväl vi som gulisarna njöt, och trots att jag och ett antal vänner överfölls av två stycken överförfriskade f.d. fängelsekunder hade vi riktigt kul. Dagens brist på pengar och smak i munnen är ett ganska bra bevis på detta.

Layoutas

Såsom ni märker håller min blogg på att förändras. Jag ger mig i kast med den sista outforskade fronten för människorna - html-koderna - i akt och mening att skapa en snygg blogg. Oh my God, jag förnyas! Det ni!

Se människan

Inte så att jag är en överdriven människovän, men det är det jag skall göra ikväll. Studera människor, se hur de reagerar, så att jag imorgon kan spela upp detta inför klassen på en lära känna varandra-lektion.

Men inte fan finns här ju några intressanta individer i stan!

Hyckleri

Nu är jag trött, och absolut inte i stånd att skriva en djupt samhällskritisk och engagerande debattartikel, men jag vill ändå provocera lite, så här går:

Jag tycker det är otroligt roligt att Västvärlden "fördömer" Rysslands "brott mot internationell rätt" i och med landets "kränkning av Georgiens territoriella integritet" då de erkände "utbrytarprovinserna" Sydossetien och Abchazien.

Tack, västvärlden. I och med edert applåderande av Kosovos självständighet har ni nu gett ordet "hyckleri" ett ansikte.

Hej, dagboken

Lång tid ingen sjö, som de säger i staterna. Eder lilla PwaxY-BwoY har, under en sommar som enligt samtliga vetenskapligt vedertagna definitioner på sommar inte kan kallas en sådan, upplevt något av en skrivkramp. Jag, som varande ord-masturberare i skriftlig form har inte lyckats formulera ett enda vettigt och konstruktivt inlägg (åh, och bloggande är ju SÅ vettigt och konstruktivt) varför tiden mellan inläggen blivit någorlunda lång. Nu skall då detta förhoppningsvis ändras, för i annat fall ligger jag nog ganska brunt till angående min utbildning.

Japp. Nu har jag ÄNTLIGEN med stora bokstäver börjat studera media. Whoppdi-bloody-fucking-do. Hittills (åh, efter den tredje dagen...) är allt såsom jag väntat mig. Intensiva studier varvas med god samvaro och ett och annat skratt. Man har ju till och med hunnit med en sitz, hujedamig.

Vad kan man mera säga? Jag KUNDE ju kommentera Georgien-krisen, men då jag anar hyckleri från så många parters sida i det fallet vägrar jag uttala mig. Jag kunde konstatera att Vasa ser helt likadant ut som förrut, och större lär det inte bli. Jag kunde till och med uttala mig lite om min *nnk* "sommar" och i bästa lågstadie-uppsats-stil berätta om vad jag gjort.

Detta orkar jag dock inte, varför jag bara säger som så:
I can haz Georgia?