Hata Scream

* Ett mycket enkelt sätt för skräckfilmer att inte skrämma tittare är att referera till sig själv som en film, eller skämta om hur usla andra skräckfilmer och filmuppföljare är.
* En mördare som hälften av tiden springer in i väggar och andra tidshalvan får saker kastade på sig är inte skrämmande. Srsly. Hur sjutton får du livet av folk, egentligen?
* Som om det inte räckte med att mördaren är en inkompetent bastard  är personerna i filmen minst sagt korkade. Shit: en film om en mordvåg går på bio - några ungdomar blir mördade - du är ensam hemma -  du hör konstiga ljud - du får ett samtal som slutar med att uppringaren vill ta livet av dig. Vad gör du? Flyr du? NEJ, du stannar i ditt hus, låser in dig och försöker ringa vakten! Fucking helvete, du FÖRTJÄNAR att dö, b*tch!
* Inte nog med att karaktärerna är tappade bakom en vagn; man känner ingen som helst sympati med dom. Man ÖNSKAR nästan att mördaren ska ta livet av dom. Snälla, gör det nu redan, så att lidandet förkortas. Ja, vårat, alltså.
* En film som inte vet om den ska vara en mindre lyckad deckargåta, sämre producerad skräckfilm eller  angstigt tonårs-highschool-kärleks-drame-komedi-shit är inte bra. Aldrig. Någonsin.
* Åh, och som journalist: Gale Weathers. Vilken kvinna. Hon är arrogant, känslokall, bitchig, divig, går på som en fucking ångvält utan MINSTA etisk känsla i kroppen - och hon är ÄNDÅ en stjärnreporter? Fan anamma, jag MÅSTE ju bara lyckas i en sådan branch!

Summa sumarum: Jag hatar Scream. Särskilt tvåan. Dö, nu redan!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja, vi är några styckna! Kul med fler finlandssvenskar.

Postat av: emmi

Hahha! exakt så!

2009-01-11 @ 14:04:28
Postat av: katerina

jag hatar också scream.. förjävliga filmer

2009-01-25 @ 14:53:49
URL: http://mademoiselles.blogg.se/
Postat av: Marianabanana

Starka känslor där, jag gissar att du inte direkt längtar efter Scream 4?

Hursomhelst, I couldn't agree less. Dom är väldigt klyschiga, men titta bara på vem som är regissören. Snubben kan sina skräckfilmer.

Visst, Scream filmerna är inte lika läskiga som Wes Cravens The Hills Have Eyes eller Nightmare on Elm Street- jag kan till och med erkänna att Scream filmerna inte är ett dugg läskiga (längre)- men dom är fortfarande underhållande. Och inte alls så dåliga, enligt min åsikt. (:

2009-01-25 @ 15:40:32
URL: http://marianabanana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback