Jag vill säga en sak:

Jag är ingen bra kameraman. Jag saknar utbildning, och jag vet inte hur man gör för att få till de där "fina" bilderna vi behöver för vårt program.

Men jag gör mitt bästa, med den grundkunskap jag har om filmandets ädla konst. Jag gör uppgiften jag får enligt det sätt jag blivit lärd, särskilt som det var den första vettiga uppgiften jag fått på hela dan.

Och det där är tacken?

Tack så satans.

Kommentarer
Postat av: Malin Sofia

Ledsen att du upplevde dan så där. Ingen av oss kan ett skvatt om filmande. Jag vet inte vad du menar med "det där" är tacken, men om du menar det faktum att vi sade att vi måste komma tillbaka och göra om det nästa vecka så är inte det ditt fel. Vi var ju alla där och hade åsikter om vinklar och bilder, och vi har alla så pass mycket självinsikt att vi fattade att vi inte kan avgöra om bilden kommer att bli bra eller inte. Vi hade ju den dåligare kameran också, så bara det kan ju innebära att kvaliteten är för usel för att kunna användas. Det var inget hån mot dig.



När det gäller uppgifter under dan var det inte många av oss som hade något vettigt att göra. Det finns ju inte så mycket kvar när en utomstående sköter kameran tyvärr.....:(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback