And By God...

Låtom folket samlom sig omkring och bevittna miraklet! PaxY och AnnA har en REN lägenhet! Efter åratal (nåja, ett par dagar) av slit ser vi nu resultatet! ... Eller, eh, ja, vi SER resultatet. Vi ser att vi har en lägenhet, och inte Stormossen två.

Jag kom förresten på en sak, med tanke på vår... Eh... ganska så abnorma förvaringsteknik. Denna, vilken visar sig fungera väldigt bra ända tills vi behöver de saker vi förvarar, går ut på att kasta allt under sängen. Nåväl.

___________________

Låt säga att det är framtiden. Det har gått superfucking många år, och mänskligheten utför arkeologiska utgrävningar för att se hur civilisationen såg ut innan Det Stora Sammanbrottet kom. Således gräver sig några modiga arkeologer ned under jordytan (som befinner sig cirka 50 meter ovanför dess nuvarande position) och bryter upp dörren till - you guessed it - det som var vår lägenhet.

Modig Arkeolog 1: "Wow, kolla på det här! Vad tror du det var? Jag tippar på ett tempel för dessa lågt stående varelser! Se bara på alla bilder på väggarna. 'My... Ch-ch-chemical... Romans?' Helt klart någon form av gudom."

Modig Arkeolog 2: "Jag tror nog snarare att detta var en form av boplats. Se bara på möblerna. Där, som exempel, ser du något som kallades 'säng.' Det innebär att vi befinner oss i ett 'sovrum' som var någon form av sovkammare. Ibland fungerade det också som reproduktionsrum."

Modig Arkeolog 1: "Du har säkert rätt. Låt oss se under sänge... eeh... Kom och kolla på det här."

Modig Arkeolog 2: "Herregud! Vi har haft fel båda två! Det här är helt klart en slutförvaringsstation för radioaktivt avfall! Vi måste ut härifrån, nu!"

Modig Arkeolog 3, Som Stått Stilla Och Tyst Men Nu Ger Ifrån Sig Ett Tecken På Liv: "Bluuuuuärrrrgh!"

__________________________

Ja. Man tänker på allt möjligt när man städar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback