Jag lever!

*viftar förstrött med handen*

Angående Sveriges lilla ap-lag:

Jag noterade till min förtjusning att Sverige har tagit steget från en modern europeisk demokrati till kommunistisk diktatur. Underbart, särskilt med tanke på regeringens nuvarande färger. Den nya signalspaningsellervadfandennuänheter-lagen är ju trevlig. Den gör inte bara svenskarnas privata IT-liv till statens heliga egendom - den berör ju även trafik som riktas in till sverige, från servrar utomlands.

Min IP-address är och kommer att förbli baserad i Finland, men då denna sida ändå är svensk och denna trafik kan sägas gå in i sverige, ämnar jag säga som så:

*host*

FUCK YOU, SVERIGE! ÄT MITT ANUSHÅL OCH DÖ, JÄVLA "JAG-KOLLAR-NOG-ERA-BREV-JAG" - HOROR. HOPPAS ER SÄKERHETSPOLITIK HOPPAR UPP OCH BITER ER I ARSLET, BORGARBRACKOR! *visar fingret i riktning mot Stockholm alltmedan den svenska flaggan får agera dasspapper*

Inte så att jag faktiskt hatar sverige. Nejdå, det är ett underbart land och svenskarna är behagliga. Men jag hoppas kunna prestera ett så stort terrorhot i och med detta inlägg att jag placerar mig på SÄPOS Most-Wanted lista.